THE OUTSIDER VLOERARMATUUR

Design Jacco Maris

Hoogte 258.0 cm
Kleur zwart / zwart aluminium
Materiaal aluminium
Lichtbron halogeen max. 1 x 300W-230V E27

Exclusief lichtbron
Exclusief dimmer

Kleur: 020-Zwart

Artikelnummer: LA37055-020

€ 5.082,00 
incl. BTW

De ontwerper

lichtontwerper Jacco Maris

Uit niets iets maken en met een minimum aan materialen maximale vormen creëren... Uit deze basisgedachte ontstaan sinds 1994 de lichtobjecten van Jacco Maris Vormgeving. Vanaf 2001 in samenwerking met mede ontwerper Ben Quaedvlieg. Unieke objecten die een spannende, krachtige uitstraling verenigen met sierlijke harmonie en subtiele elegantie. En die in het eigen atelier stuk voor stuk op ambachtelijke wijze worden vervaardigd.

Het buigen van een metalen strip vormt de basis van de meeste ontwerpen. Bandstaal, het materiaal van de meeste armaturen, is dan ook het belangrijkste handelsmerk van Jacco Maris Vormgeving. roestvaststaal, zwart staal en messing zijn daarbij herkenbare elementen die afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. Zo zijn in de loop der jaren zeven opmerkelijke verlichtingscollecties ontwikkeld, ieder met een herkenbaar eigen karakter.

En omdat alle armaturen met de hand worden gemaakt, kan Jacco Maris Vormgeving naast de standaardcollecties desgewenst ook maatwerk en specials realiseren. Tot in de details afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

L.A. Licht+ Jacco Maris

Jacco Maris is inmiddels bij velen een bekend verlichting producent. Hij is in 1994 zijn eigen bureau gestart; Jacco Maris Vormgeving.

Sinds 2001 krijgt hij hulp van Ben Quaedvlieg. Een man die zich inmiddels ook een gerenommeerd verlichting producent mag noemen. Samen hebben zij een standaardcollectie opgezet en verschillende specials gemaakt voor bedrijven. Een erg bekende special is de Mega Montone, die momenteel in het Holland Casino te Venlo hangt. Ontwikkelt in opdracht van L.A. Licht+