Spring naar content
image_hero_la

Welkom in de wereld van de verlichting.

 

plus_la_licht

Inspirerende omgeving

Geen omgeving te vinden die meer inspireert dan de winkel in Bredase Veemarktstraat. Een ruime collectie tastbaar voorhanden. Tijd en aandacht voor bezoekers, voor grote en kleine plannen. Sprekende beelden om alternatieven tot leven te brengen. Assortiment, tijd en ruimte als heilige drie-eenheid.

Group 10dddd

Treffend lichtplan

Smaken verschillen. Zoveel staat vast. Het is de kunst om de bewoording van wensen te vertalen in een functioneel doordacht en esthetisch treffend lichtplan. Wat dat betekent? Het spel van vorm, materiaal, kleur en lichtintensiteit. Het goochelen met ruimte en gebruiksdoel van die ruimte. Fantasierijk variëren voor een ontspannen sfeer of juist strak repeteren voor uniformiteit en functionaliteit. Soms heel bescheiden van omvang. Nauwelijks opvallend aanwezig met als willekeurig voorbeeld de bijna onzichtbare verlichting van traptreden. Op het andere moment misschien zelfs bombastisch en dominant aanwezig van het sierelement in een statig hoog trapportaal.

IMG_9311LAlicht_CharlotteKin
IMG_9639LAlicht_CharlotteKin

Plattegrond niet vergeten

Bestaande bouw, renovatie of nieuwbouw. Een doordacht lichtplan is een voorwaarde voor een prettig woon-,  werk- en leefklimaat. Neem daarom voor zover mogelijk een plattegrond en foto’s mee. Hoe meer informatie, hoe beter het lichtplan.

Laat licht leven