Spring naar content
Ellipse 5asdasd
over

de kracht van licht

plus_la_licht

Aandacht en Tijd

De belangrijkste les uit dertig jaar in dit vak: neem de tijd. Daarom werkt L.A. Licht+ graag op afspraak. Dat garandeert persoonlijke aandacht en daarmee een beter resultaat. Liever online of toch spontaan de winkel bezoeken? Prima. Hier staan de openingstijden. Maak hier een afspraak.

Group 10dddd
Ellipse 2ddd

Persoonlijke aandacht

Dat wat L.A. Licht+ onderscheidt: oprechte aandacht. Een prettige combinatie van medewerkers met gevoel voor vormgeving en interieurstyling met handige techneuten. Gemiddeld ruim 25 jaar praktijkervaring. Wat tot stand komt in het lichtplan is even later werkend geïnstalleerd. Omdat het thuisfront en de buitendienst goed op elkaar zijn ingespeeld. Precies zoals afgesproken. Het handelsmerk van L.A. Licht+.

Beter resultaat

Het eindresultaat meten kan op twee manieren: alles werkt zoals afgesproken is de eerste. Geen punt, de installatie is verricht volgens het plan. Één druk op de knop is voldoende. Maar dan de tweede meting: wat gebeurt er in huis door de nieuwe verlichting. Door vooraf goed na te denken over het gebruik van de ruimte, gaat het licht leven.

Een lamp kopen brengt licht. L.A. Licht+ voegt daar leven aan toe. Laat Licht Leven.

onze specialisten

 

inspiratie

Inspirerend, verrassend origineel en toch ook altijd weer vertrouwd.L.A. Licht+ zet de nieuwste internationale trends in designverlichting in het licht.

Laat licht leven